Lägenhet i Guardamar 11003-112 Guardamar del Segura, Costa Blanca South (Alicante)

€ 235 950 /Pris från
SKU: Entreprenörsvägen 11003
Byggnads typ: Lägenheter
Område (M 2)
130.58
Badrum
2
Sovrum
3

Bekvämligheter

  • Inbyggda garderober
  • Nära stranden
  • Internet / telefon / TV
  • Jacuzzi
  • Alternativ garage
  • Solarium
  • lagring
  • Terrass
  • Går till stranden

Beskrivning

Dessa lägenheter ligger mindre än 500 meter från stranden. Det är en modern byggnad i centrum av Guardamar del Segura, en stad med några av de största stränderna på Costa Blanca. Detta är en idyllisk plats att tillbringa underbara sommarlov eller som ett helårshem.

Staden erbjuder utmärkt gastronomi, med ett brett utbud av barer och restauranger på sina gator och vägar som säljer lokala rätter.
Njut av din fritid på lokala skönhetsplatser, med naturparker och fritidsområden perfekt för familjer och barn.

Byggnaden har totalt 12 lägenheter på fyra våningar. Bostäderna har två eller tre sovrum och två badrum, rymliga terrasser utåt och stora rum. Alla hem har privata solterrasser och förråd. Byggnaden har en jacuzzi på bottenvåningen för användning av boende och underjordiska parkeringsmöjligheter.

Guardamar del Segura ligger mellan Santa Pola och Torrevieja. Semesterorten har utvecklats direkt på stranden. Inlandsstäder och byar är lättillgängliga med det utmärkta lokala vägnätet. Staden har över 12 kilometer naturlig kust, med sanddynstränder bakom tallar.

Den här staden har sin existens och försörjning tack vare sanddynerna som har format den. Skogar, sanddyner och stränder gör Guardamar del Segura till ett paradis på Costa Blanca.

Du kan också hitta vackra parker, perfekta för en lugn promenad eller för cykling. Här hittar du massor av vilda djur - ekorrar, svanar, fåglar och fiskar, som alla gör den lokala parkmiljön till en plats för naturälskare.

Det finns lokala shoppingmöjligheter i Guadamar del Segura och ytterligare shoppingmöjligheter i närliggande Torrevieja.

Detta område har ett perfekt klimat, varken för varmt på sommaren eller för kallt på vintern. I genomsnitt kan den skryta med 325 soliga dagar varje år, vilket gör den till en idealisk destination året runt.

Kontakta oss

EnglishSpanienBelgienDutchFrenchGermantjeckPolenNorgedanskaRysslandSwedishSchweiz