Lägenhet i Las Colinas MAJANI2

€ 295 000 /Pris från
SKU: MAJANI2
Byggnads typ: Lägenheter
Område (M 2)
111
Badrum
2
Sovrum
2

Bekvämligheter

  • Luftkonditionering installerad
  • Balkong
  • Nära stranden
  • Community Garden
  • Gemensam pool

Beskrivning

I Campoamor, söder om Alicante, ligger Las Colinas Golf and Country Club. En 330 hektar stor dal mellan kullarna, nära havet, med en mästerskapsbana som går igenom den. Den perfekta platsen att fly till och njuta av 200,000 XNUMX kvm vacker natur och natursköna promenader genom inhemsk flora och apelsin- och citronlundar.

Golfbanan sträcker sig över dalen mellan kullarna, anpassar sig till landets ovanliga lögn och smälter naturligt in i landskapet. Bredden på fairways, utformningen av dess omfattande kuperade greener och de många utslagsplatserna vid varje hål ger den stor mångsidighet och gör att den är lämplig för professionella tävlingar, samtidigt som den erbjuder alla spelare ett trevligt, roligt och prisvärt spel.

Förutom sin par 71 18-håls mästerskapsbana finns det ett komplett utbud av bekvämligheter runt klubbhuset, med en golfakademi, ett drivande utbud av naturlig gräsmatta, en puttinggreen och ett infartsområde. Njut av en av de 100 bästa golfbanorna i Europa.

Las Colinas golf- och countryklubbbana har ett enda mål: att erbjuda de bästa tjänsterna och bekvämligheterna så att varje kund får en unik upplevelse.

Kontakta oss

    BelgiumDutchEnglishGermanPolishSwedish