Villa Chalet i Fortuna 23131-022 Fortuna, Costa Calida (Murcia)

€ 145 000 /Pris från
SKU: 23131-022
Byggnads typ: Villa / hus
Område (M 2)
140
Badrum
2
Sovrum
3

Utrymmet

  • Markstorlek: 590

Bekvämligheter

  • Inbyggda garderober
  • Trädgård
  • Utsikt över bergen
  • Parkeringsplats
  • Solarium

Beskrivning

Beläget i ett välbundet bostadsområde med tillgång till motorvägen, mycket nära stadens centrum och med stora grönområden med idrottsanläggningar (fotbollsplan, basketplaner, gemensam pool).

Fortuna är en liten stad som ligger bara 25 kilometer från Murcia, regionens huvudstad. På grund av sin geografiska läge har Fortuna utmärkt kommunikation med hela regionen Murcia och grannregionen Alicante. Ligger också bara 45 minuter från stränderna som Torrevieja, Guardamar, Lo Pagán, Los Alcazares, etc ...

Denna stad har gott om restauranger, barer och kaféer där du kan njuta av en mängd olika tapas med lokala gastronomiska luncher som erbjuds i varje restaurang i området.

Fortuna har varma vintrar med en medeltemperatur på 12 º och varma och torra somrar med en medeltemperatur på 30 º är de viktigaste egenskaperna för klimatet i detta område.

Historien och resterna i Fortuna säger att Fortuna var en hälsovår under den romerska ockupationen av den iberiska halvön. Pilgrimsfärderna från Cartagena (Cartagonova) till Fortuna var mycket kända på den tiden för att älska Ninfas (i Cueva Negra-källorna) och njuta av det underbara botande vattnet.

Det välkända vattnet springer ut vid 53 °, de innehåller natrium, klorid, sulfat, fluor och radioaktiva egenskaper, vilket gör dem utmärkta för härdning.

Kommunen Fortuna sticker ut genom sina stora horisonter och dess kontrast mellan torra landskap och gröna palmer. Kommunen är omgiven av viktiga naturområden. I norr ligger Sierra de la Pila Regional Park, ett bergigt massiv som ingår i Betic-bergskedjorna, medan i söder är det skyddade landskapet Ajauque Wetland och Rambla Salada.

Kontakt

EnglishSpanienBelgienDutchFrenchGermantjeckPolenNorgedanskaRysslandSwedishSchweiz